Dale vidaregåande skule/Elev og føresett/Elevmedverknad/Skulemiljøutval

Skulemiljøutvalet 2016-17

Skulemiljøutvalet på skulen fyller ein viktig funksjon i kontakten mellom elevar og leiing/tilsette på skulen. I tillegg til den uformelle kontakta ein har dagleg, er det også behov for eit forum der aktuelle elevsaker kan diskuterast. Elevrådet skal vere elevane sitt talerøyr i skulesamfunnet, fremje saker som vedkjem elevane og vere med og gje råd og innspel i saker som skuleleiinga skal ta avgjerd i. Dette kan t.d. vere organisering av skuledagen, open skule, planlegging og gjennomføring av undervisninga, arbeidsmåtar, evaluering, ulike skulearrangement osb.

Elevrepresentantar:

Yonas Melles (vara)

VHOA

Tilsetterepresentantar:
Anne-Lise Nikøy (adm.leiar) og Iren Løseth (miljøkoordinator) møter fast.  Rektor er med ved behov. Andre kan verte kalla inn ved behov.

Skulemiljøutvalet har fast møte første fredag i månaden.  Adm.leiar kallar inn til møte og skriv referat frå møtet.